Comviq omdöme

Här hittar du allt som du behöver veta om Comviq och deras mobilabonnemang. Allt från priser, bindningstider till täckning. Hitta det Comviq abonnemanget som passar dina behov bäst!

Al

Comviq abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Comviq abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Tele2

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Comviq mobilabonnemang omdöme

Comviq är en av Sveriges snabbaste och största växande operatörer. De har valt bort kostsam infrastruktur som egna butiker för att kunna hålla deras låga priser, och istället satsar de på en stark digital närvaro.

Deras mobilabonnemang säljs endast online eller via deras kundservice. Comviq vill fortsätta att erbjuda deras kunder de bästa, mest innovativa och prisvärda telefon lösningarna på marknaden. Detta med deras ledord billigt, enkelt och schysst.

1.4/5 (1400) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Billiga abonnemang

  • Fria samtal, SMS och MMS

  • Abonnemang för pensionär, barn och studenter

  • Inget företagsabonnemang

  • Inget abonnemang med obegränsad surf

Comviq täckning

Comviq delar nät med Telenor och Tele2. De erbjuder därmed vädligt bra täckning och täcker i dagsläget 99,9% av Sveriges befolkning.

Tele2 har tagit nästa steg i utvecklingen och lanserat Sveriges första publika 5G-nät som finns i över 50 kommuner runt om i Sverige.

Detta innebär att du som Comviq kund har väldigt bra förutsättningar att ha 5G täckning. Skillnaden är maxhastigheten på 5G som endast Tele2 kunder i dagsläget får ta del av.

Kolla in Comviqs täckningskarta

Användarvänlighet

Inom mobiloperatörsmarknaden är användarvänlighet och kundfokus av största betydelse, och detta är inget undantag för Comviq. Comviq strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för sina kunder och anpassar sina tjänster efter deras behov och feedback.

Det är tydligt att Comviq sätter kunden i centrum och strävar efter att göra det enkelt för dem. Vi imponeras av deras abonnemangslösningar som är lättförståeliga och okomplicerade, vilket gör det smidigt för användarna att hitta det alternativ som bäst passar deras behov.

Håll koll på ditt abonnemang och betalningar

I Comviqs app Mitt Konto loggar du in med ditt BankID. I appen kan du hantera dina produkter och konto. Du kan se dina fakturor i appen och även sköta betalningen via appen.

Som Comviq kund kan du även i Mitt Konto appen kontakta deras kundservice dygnet runt för smidig och enkel hjälp.

Kundtjänst

Enklaste sättet som kund är att använda appen för att kontakta kundtjänst. Det går även att ringa och mejla dem. Väljer du att mejla dem får du vänta dig en något längre svarstid än via appen eller telefon.

Summering

Comviq erbjuder ett bra utbud av abonnemang till väldigt bra priser som också inkluderar 5G i alla deras abonnemang.

De har pensionärsabonnemang, studentabonnemang och barnabonnemang vilket gör att de täcker behoven för nästan alla. Du kan bjuda in vänner och familj till deras familjeabonnemang vilket är en positiv överraskning.

Comviq är ett bra val för den som vill ha billiga och prisvärda abonnemang med stöd för 5G och samtidigt känna tryggheten av att ha täckning nästan överallt i landet. Är du däremot någon som behöver obegränsat med surf är Comviq i dagsläget inte rätt operatör för dig.

Vanliga frågor

Hur byter jag mobilabonnemang?

Vill du ändra abonnemang gör du det i Mitt Konto appen. Där inne kan du trycka på “Välj annat abonnemang” och byter till det som du vill ha istället.

Hur levereras mitt SIM-kort?

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 2-3 vardagar.

Har Comviq bra täckning?

Ja Comviq har väldigt bra täckning, då det delar mobilnät med Tele2 och Telenor.