iPhone 14 Pro med mobilabonnemang

Här hittar du massor av erbjudanden med iPhone 14 Pro listade efter billigast pris. Jämför och hitta det bästa mobilabonnemanget med iPhone 14 Pro!

iPhone 14 Pro med mobilabonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om iPhone 14 Pro

Operativsystem : iOS 16

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A16 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 206 gram

iPhone 14 introducerar en elegans i designen, omgiven av en sofistikerad metallram. Den nya, kristallklara skärmen är en visuell fest för ögonen, tillgänglig i fem olika färgval. En markant nyhet är satellituppkopplingen för nödsamtal, vilket ger dig möjlighet att ringa nödsamtal även utan mobilnät. Dessutom är iPhone 14 utrustad med en avancerad kraschdetektering som automatiskt kan initiera ett nödanrop vid bilolyckor.

Kameraförbättringar

Kameran har genomgått en revolutionerande uppgradering, perfekt för att fånga livets ögonblick med skarp precision. Den är utrustad med en 12MP ultravidvinkelkamera och en främre skärmkamera med Truedepth-teknik och autofokus. Förbättrad prestanda i svagt ljus tar din fotografering till nya höjder.

Prestanda

Kärnan i iPhone 14 är A15 Bionic-chippet, som kombinerar en sexkärning processor för dagligt bruk och en femkärning grafikprocessor för tyngre uppgifter som spel eller avancerade applikationer. Chippet är optimerat för effektivitet, vilket minskar överhettning jämfört med tidigare modeller.

Batteri

Med en batteritid på 20 timmars videouppspelning, 16 timmar av videostreaming, eller 80 timmar ljuduppspelning, står iPhone 14 stark i daglig användning. Snabbladdningstekniken laddar upp batteriet till 50% på endast 30 minuter, antingen trådlöst eller via kabel.