Halebop omdöme

Här hittar du allt som du behöver veta om Halebop och deras mobilabonnemang. Allt från priser, bindningstider till täckning. Hitta det Halebop abonnemanget som passar dina behov bäst!

Al

Halebop abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Halebop abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telia

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Halebop mobilabonnemang omdöme

Halebop tror på den kreativa kraften samt styrkan i att formas tillsammans med deras kunder. De har till exempel gett unga kreatörer möjlighet att skapa fritt ihop med dem, vilket har lett till allt från låtar och möbelkollektioner till dokumentärfilmer och neonkonst.

Halebop har chattsupport dygnet runt, och har i 12 av 15 år vunnit SKI’s finaste pris i kundnöjdhet.

4.1/5 (9500) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Behåll oanvänd surf

  • Bra täckning med Telias stabila nät

  • Bra priser

  • Inget abonnemang med obegränsad surf

  • Ingen kundtjänst via telefon

Halebop täckning

Då Halebop använder sig utav Telias nät kommer du ha väldigt bra täckning.

Du kan därför få Halebop täckning i hela Sverige, och det bör ge täckning för nästan hela befolkningen, med en täckning på över 98%. Det finns dock faktorer som kan påverka täckningen, såsom belastningen på nätet vid olika tidpunkter.

Skillnaden för dig som Halebop kund är att 5G prioriteras till Telias kunder och därmed kan hastigheten och täckningen för 5G vara något lägre än hos Telia.

Generellt sett erbjuder Halebop utmärkt täckning över hela landet.

Kolla in Halebops täckningskarta

Användarvänlighet

Användarvänlighet och kundfokus är på mobiloperatörsmarknaden i största fokus, och det är inget undantag för Halebop. De vill göra det så enkelt som möjligt för kunden och formas utifrån deras behov och feedback.

Det är uppenbart att Halebop strävar efter att göra det enkelt för sina kunder. Vi imponeras av deras abonnemangslösningar som är okomplicerade och tydliga, vilket gör det smidigt för användarna att hitta det som passar deras behov bäst.

Att teckna ett abonnemang hos Halebop är en enkel process som kan göras via deras webbplats. Alla deras abonnemang är flexibla och saknar bindningstid, vilket innebär att användare har friheten att säga upp abonnemanget närhelst de önskar med en månads uppsägningstid.

Håll koll på ditt abonnemang och betalningar

Halebop erbjuder en enkel och bekväm upplevelse när det gäller att hantera abonnemang och betalningar. Genom deras app, “Mitt Halebop,” kan användare enkelt hantera mängder av aspekter i sitt abonnemang.

I appen kan användare enkelt få tillgång till sin PIN-kod och PUK-kod om de skulle glömma dem. Dessutom kan de övervaka sin datamängd och fylla på med mer surf om de vill. Användare har också möjlighet att hantera rabatter och erbjudanden direkt via appen.

När det kommer till betalning av abonnemangsavgifter erbjuder Halebop två alternativ: kortbetalning och fakturabetalning. Med kortbetalning dras abonnemangsavgiften automatiskt från användarens kort enligt överenskomna villkor.

Kundtjänst

Halebop erbjuder kundtjänst dygnet runt via deras supportsida.

Summering

Halebop erbjuder ett brett utbud av abonnemang och företagslösningar som passar olika användarbehov.

De har en stark inriktning på användarvänlighet och kundnöjdhet, vilket har resulterat i positiv feedback från kunder och vunna priser inom kundnöjdhet. De erbjuder abonnemang till bra priser och en enkel process för att hantera abonnemang och betalningar via “Mitt Halebop”-appen.

Halebop är att bra alternativ för den som vill ha relativt mycket surf till ett bra pris, och samtidigt få tillgång till 5G och väldigt bra täckning då de använder sig av Telias nät.

Vanliga frågor

Kan man ha flera abonnemang samlat på en faktura?

Ja. Kontakta deras support så hjälper de till med det.

Har alla Halebops abonnemang 5G?

Nej, i dagsläget erbjuder de 5G på deras största abonnemangsformer.

Har Halebops abonnemang bindningstid?

Nej.