My Beat mobilabonnemang

MyBeat är en lågpris mobiloperatör i Sverige, specialiserad på att tillgodose behoven hos seniorer. De profilerar sig som en operatör som genuint värnar om sina kunder, med målet att leverera okomplicerade och säkra mobilabonnemang. Deras fokus ligger på att skapa en trygg och lättförståelig tjänst för de som kan känna sig mindre bekväma i den digitala världen.

My Beat abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

My Beat mobilabonnemang – Jämför priser och erbjudanden abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telenor

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 28-103 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Omdöme om My Beat mobilabonnemang

I början av 2023 förenades My Beat och Karma Mobil under namnet My Beat, med målsättningen att skapa den ultimata kundupplevelsen. De prioriterar enkla och tydliga abonnemangsvillkor, samtidigt som de erbjuder en av marknadens främsta kundtjänster. Hos My Beat finner du en perfekt balans mellan prisvärdhet och kvalitetsservice.

Som en dynamisk nykomling med omfattande erfarenhet, har My Beats team sammanlagt över 60 år i telekombranschen. Deras vision är att vara den typ av mobiloperatör vi själva skulle välja. Som My Beat-kund åtnjuter du tillgång till Telenors robusta nätverk, vilket täcker 99,9% av Sverige och ständigt förbättras.

Deras partnerskap sträcker sig utöver Telenor; My Beat arbetar tillsammans med flera andra företag, som UC, för att tillhandahålla tjänster som inte bara underlättar, utan även säkrar din digitala närvaro.

My Beat är engagerade i att tillgodose alla åldersgruppers behov av säker kommunikation och internetanvändning, samt att erbjuda tjänster som gör det digitala livet mindre komplicerat. De förstår också vikten av att stötta anhöriga som tar hand om äldre eller sjuka familjemedlemmar. Därför är personlig och lättillgänglig service deras ledstjärna och hjärtat i My Beats verksamhet.

3.9/5 (191) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Inga bindningstider eller startavgifter

  • Ta med ditt befintliga nummer kostnadsfritt

  • Stöd för VoLTE och Wifi-samtal

  • Har i dagsläget inga företagsabonnemang

  • Inget abonnemang med fri surf i dagsläget

MyBeat täckning

My Beat tillhandahåller sina mobila tjänster via Telenors omfattande nätverk i Sverige. Denna samverkan möjliggör avancerade funktioner som VoLTE (Voice over LTE) och Wifi-samtal, vilket bidrar till förbättrad samtalskvalitet och flexibilitet. Telenors nät täcker idag imponerande 99,9% av Sveriges befolkning och når 90% av landets yta, vilket säkerställer en pålitlig och omfattande täckning.

För att fortsätta leverera en förstklassig service, genomgår nätverket ständiga moderniseringar. Dessa uppgraderingar är avsedda att ytterligare höja samtalskvaliteten, öka surfhastigheterna och förbättra nätverkstäckningen över hela Sverige, så att My Beats kunder alltid har tillgång till den bästa möjliga upplevelsen.

Bäst täckning kan du räkna med om du bor i de större städerna samt i södra delen av Sverige. Bor du ute på landet eller i norra delen av Sverige kan du endast räkna med att du har tillgång till 3G. Kolla in My Beats täckningskarta för exakt täckning.

Användarvänlighet

I en värld där digitala lösningar dominerar, förstår My Beat vikten av personlig kontakt. Därför prioriterar de en tillgänglig och hjälpsam kundtjänst med generösa öppettider, för att du alltid ska kunna få det stöd du behöver.

Välj hur du föredrar att kommunicera: via telefon, chatt eller e-post. Oavsett metod strävar de efter att ge snabba och effektiva svar. My Beat siktar på att vara mer än bara en leverantör av mobilabonnemang; de vill skapa en känsla av gemenskap bland våra kunder och bli uppfattade som den mest inbjudande operatören på marknaden.

För att göra den digitala världen mer tillgänglig och hanterbar, utvecklar de egna innovativa verktyg och samarbetar med noggrant utvalda partners. Deras verktyg och tjänster är designade för att engagera och inspirera alla att bli mer digitalt aktiva, särskilt de som kan känna tveksamhet inför den digitala tekniken.

Vanliga frågor

Kan jag betala mobilabonnemanget via autogiro?

Ja, hos My Beat finns möjlighet att betala via autogiro.

Hur kollar jag surfen hos My Beat?

Du kan kolla hur mycket surf du har kvar på deras app My Beat.

Vad har MyBeat för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

Abonnemangen som de erbjuder har ingen bindningstid eller uppsägningstid utan kan sägas upp per det datum som kunden önskar.

Tillkommer det någon startavgift med My Beats abonnemang?

Nej det tillkommer inga startavgifter.

Vilket nät använder My Beat?

My Beat erbjuder sina mobiltjänster genom Telenors nät i Sverige. Genom att vi gör det har vi tillgång till ett mobilnät som idag täcker 99,9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta.