Om oss

Allamobilabonnemang.se är en sajt för dig som på ett smidigt sätt vill jämföra Sveriges alla mobilabonnemang på samma ställe.

Målet med sajten är att du som söker ett nytt mobilabonnemang ska hitta det bästa mobilabonnemanget för dig på bara några minuter.

Om oss

Allamobilabonnemang.se är en online jämförelsetjänst för mobilabonnemang. Målet är att samla alla abonnemang på ett ställe. Detta för att få en bättre överblick och för att enkelt kunna jämföra priser, bindningstider och villkor.

Vi är en oberoende jämförelsesajt och är helt gratis för både en privatperson och ett företag. Vi finansierar sajten genom ett så kallat affiliate, vilket innebär att vi får en provision när du tecknar ett abonnemang via vår sida.

Allamobilabonnemang.se drivs av digitalbyrån, Noor Digital Agency AB – org.nr: 559017-1954 – som är ansvarig för det innehåll som finns på hemsidan. Vill du komma i kontakt med oss skickar du in din fråga via vårt kontaktformulär eller skickar oss ett e-postmeddelande på [email protected].