Telenor omdöme

Här hittar du allt som du behöver veta om Telenor och deras mobilabonnemang. Allt från priser, bindningstider till för och nackdelar. Hitta det Telenor abonnemanget som passar dina behov bäst!

Al

Telenor abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Telenor abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telenor

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Telenor mobilabonnemang omdöme

Telenor har som ambition att du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill och när du vill det.

De har investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige. Telenors fokus på uppkoppling möjliggör också smarta tjänster som kan göra vardagen smidigare och enklare.

Deras övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen.

1.3/5 (2700) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Ta med surfen utomlands

  • 5G i stora delar av landet

  • Säkerhetspaket i alla abonnemang

  • Inte 5G stöd i alla deras abonnemang

  • Något dyrare abonnemang

Telenor täckning

Telenors mobilnät täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av landets yta. Det är ett resultat av vår satsning på att bygga ut mobilnätet.

Just nu bygger de successivt ut 4G och 5G-nätet för alla kunder över hela landet och de flesta kommer att kunna surfa med 5G under 2023. I slutet av 2024 ska vi erbjuda 5G till 99% av Sveriges befolkning.

Telenor har bäst täckning i större städer och deras omgivningar, med stark 4G och 5G-täckning.

Generellt sett erbjuder Telenor utmärkt täckning över hela landet.

Kolla in Telenors täckningskarta

Användarvänlighet

I dagens mobiloperatörsmarknad är användarvänlighet och kundfokus av högsta prioritet, och Telenor är inget undantag. De strävar efter att vara en ärlig operatör som inte lockar kunder med påträngande erbjudanden, överdrivna priser eller bristande kundservice.

Det är tydligt att Telenor värdesätter enkelhet och användarvänlighet. Vi uppskattar deras erbjudande av abonnemang med fri surf, vilket ger användarna frihet utan oron för datagränser.

Telenor har fått många positiva recensioner från sina kunder, som vittnar om smidiga abonnemangsteckningar, god nätverkstäckning och pålitlig kundservice.

Att teckna ett abonnemang hos Telenor är en smidig process via deras webbplats, och alla abonnemang är flexibla utan bindningstid, vilket ger kunder möjlighet att säga upp abonnemanget när som helst med en månads uppsägningstid.

Håll koll på ditt abonnemang och betalningar

Telenor prioriterar att erbjuda en enkel och bekväm upplevelse när det gäller att hantera abonnemang och betalningar. Genom deras app, “Mitt Telenor,” kan användare enkelt hantera olika aspekter av sitt abonnemang.

I appen kan användare enkelt få tillgång till sin PIN-kod och PUK-kod om de skulle glömma dem. Dessutom kan de övervaka sin datamängd om de har ett abonnemang med begränsad surf. Användare har också möjlighet att hantera rabatter och erbjudanden direkt via appen. Du kan läsa mer om surf vår guide hur mycket surf har jag kvar.

När det kommer till betalning av abonnemangsavgifter erbjuder Telenor två alternativ: kortbetalning och fakturabetalning. Med kortbetalning dras abonnemangsavgiften automatiskt från användarens kort enligt överenskomna villkor.

Om användaren föredrar fakturabetalning genomförs en kreditupplysning innan abonnemanget godkänns. Fakturan levereras digitalt via e-post för en smidig hantering.

Kundtjänst

Telenor är en modern digital mobiloperatör och har en tillgänglig kundtjänst. Du kan enkelt nå dem dygnet runt via deras supportsida. De strävar efter att vara tillgängliga och hjälpsamma för sina kunder genom digitala kanaler.

Summering

Telenor är en pålitlig mobiloperatör med en etablerad närvaro på den svenska marknaden. De är kända för sin pålitlighet och omfattande täckning. Telenor erbjuder ett brett utbud av abonnemang och företagslösningar som passar olika användarbehov.

De har en stark inriktning på användarvänlighet och kundnöjdhet, vilket har resulterat i positiv feedback från kunder. De erbjuder abonnemang med fri surf och en enkel process för att hantera abonnemang och betalningar via “Mitt Telenor”-appen.

Telenor är en modern digital operatör som prioriterar att vara tillgänglig och hjälpsam för sina kunder genom digitala kanaler. Sammantaget erbjuder Telenor pålitlig mobilkommunikation med omfattande täckning, enkel användarupplevelse och flexibla abonnemangsalternativ för olika behov.

Vanliga frågor

Hur skaffar jag e-sim?

Den sm äger abonnemanget kan enkelt beställa e-sim själv i “Mitt Telenor”-appen.

Har Telenor 5G?

Ja, i de flesta städerna i Sverige.

Hur fungerar Telenor familj?

Det innebär att ni kan samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som tillhör det abonnemanget. Allt samlas således på en faktura.