iPhone 13 med mobilabonnemang

Här hittar du massor av erbjudanden med iPhone 13 listade efter billigast pris. Jämför och hitta det bästa mobilabonnemanget med iPhone 13!

iPhone 13 med mobilabonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om iPhone 13

Operativsystem : iOS 15

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A15 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 174 gram

iPhone 13 introducerar en rad nyskapande funktioner, inklusive det kraftfulla A15 Bionic-chippet och en rad förbättringar inom kamerafunktionerna. Denna modell har även uppgraderats med ett förbättrat batteri som varar upp till 2,5 timmar längre än föregående årsmodell. Dessutom erbjuder standardmodellen imponerande 128 GB lagringsutrymme, vilket är en fördubbling jämfört med tidigare versioner. Läs vidare för att upptäcka mer om den nya iPhone 13.

Kameraförbättringar

När det kommer till fotografering, står iPhone 13 ut med sitt avancerade dubbelkamerasystem. Detta inkluderar ny automatisk bildstabilisering, en större sensor och en större bländare som låter in 47% mer ljus. För ännu mer kreativitet i dina bilder, kommer iPhone 13 med porträttbelysning och sex olika effekter. Dessa förbättringar innebär att bilder tagna i svagt ljus blir ljusare och skarpare. Ett unikt nytt kameraläge låter användare smidigt växla fokus mellan olika subjekt under filmning, en funktion som tidigare endast sågs i professionella filmproduktioner.

Prestanda

Kraften i iPhone 13 ligger i dess A15 Bionic-chip, det snabbaste i någon smartphone hittills. Förutom standardlagringsutrymmet på 128 GB, finns alternativ för 256 GB och 512 GB, med priser som varierar från 9 795 till 13 795 kronor. Telefonen är även designad för att vara robust och hållbar, med IP68-klassificering för stänk-, vatten- och dammtålighet, och kan överleva under vatten i upp till 30 minuter på ett djup av 6 meter.

Batteri

Batteriprestandan i iPhone 13 har förbättrats betydligt jämfört med iPhone 12, tack vare A15 Bionic-chippet, mer energieffektiva komponenter, ett större batteri och smart integrering av hårdvara och mjukvara. Det förbättrade batteriet ger en hel dags användning och håller upp till 2,5 timmar längre än tidigare modell.