Fello omdöme

Här hittar du allt som du behöver veta om Fello och deras mobilabonnemang. Allt från priser, bindningstider till täckning. Hitta det Fello abonnemanget som passar dina behov bäst!

Al

Fello abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Fello abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Telia

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-104 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Fello mobilabonnemang omdöme

Fello behandlar alla abonnenter som vi själva vill bli behandlade. Alla deras fellos ska vara nöjda och glada! Alla deras abonnemang har obegränsat med samtal, SMS och MMS. Fello har inte någon öppningsavgift, bindningstid eller uppsägningstid.

De vann Årets Mobiloperatör 2022 enligt Telekomnyheterna & Nordic Bench på Telekomgalan. Så onekligen verkar de vara en populär och bra operatör!

4.1/5 (1200) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Väldigt bra priser

  • Fria samtal, SMS och MMS

  • Bra täckning då de använder Telias nät

  • Inget abonnemang med obegränsad surf

  • Inget abonnemang med 5G

Fello täckning

Då Fello nyttjar Telias nät så har de väldigt bra täckning. Vilket betyder att de når täckning till över 98% av Sveriges befolkning.

Tyvärr så har Fello inte något stöd för att använda sig av 5G nätet i dagsläget, trots att Telias nät har bra 5G täckning i många städer.

Med tanke på hur bra priser de har på abonnemangen får man ändå säga att täckningen är väldigt bra med enda lilla minuset att de inte finns stöd för 5G.

Kolla in Fellos täckningskarta

Användarvänlighet

Inom mobiloperatörsmarknaden är användarvänlighet och kundfokus av största betydelse, och detta är inget undantag för Fello. Fello vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för deras kunder och anpassa sig efter kundens behov och feedback.

Som kund som dem kan du enkelt logga in på Mina sidor där du kan se all väsentlig information om ditt abonnemang. Du kan bland annat få tillgång till din PIN & PUK kod, spärra trafik till och från utlandet, samt beställa nytt SIM-kort.

Håll koll på ditt abonnemang och betalningar

På Mina sidor håller du enkelt koll på allt som rör ditt abonnemang. Där kan du se dina fakturor och även betala dem.

Kundtjänst

Behöver du hjälp med något och behöver komma i kontakt med deras kundtjänst så finns väldigt mycket svar på deras supportsida.

Det går även att chatta, ringa eller mejla dem.

Summering

Comviq erbjuder ett bra utbud av abonnemang till väldigt bra priser som också inkluderar 5G i alla deras abonnemang.

De har pensionärsabonnemang, studentabonnemang och barnabonnemang vilket gör att de täcker behoven för nästan alla. Du får även tillgång till Telias mobilnät och har därmed väldigt bra 4G täckning i större delen av landet.

Fello är ett utmärkt val för den som vill ha riktigt billiga och prisvärda abonnemang och som inte känner behovet att ha 5G. Är du däremot någon som behöver obegränsat med surf är Fello i dagsläget inte rätt operatör för dig.

Vanliga frågor

Kostar det något att aktivera eSIM?

Nej, det är kostnadsfritt att aktivera eSIM till ditt Felloabonnemang.

Kan jag ta med mitt nuvarande nummer till Fello?

Ja, det är enkelt att flytta ett befintligt nummer mellan en operatör till Fello. De sköter hantering av det och det kostar inget extra.

Har Fello bra täckning?

Ja eftersom Fello använder Telias nät har de väldigt bra täckning.