Mobilabonnemang med iPhone 12

På Alla Mobilabonnemang hittar du det bästa mobilabonnemanget. Här jämför vi och hittar det bästa mobilabonnemanget med iPhone 12.

Mobilen iPhone 12 är en mycket kraftfull mobil som definitivt kommer att fungera grymt kommande många åren, kombinera den mobilen med ett abonnemang från en operatör så som Hallon, Telenor eller Tre för en optimal upplevelse.

Jämför iPhone 12 abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Teckna mobilabonnemang med mobil

Du som är sugen på att teckna mobilabonnemang med mobil vet förmodligen lite hur det fungerar, men här kommer en snabb recap. Att teckna ett mobilabonnemang är inte som att köpa en mobil på avbetalning och samtidigt teckna ett abonnemang med bindningstid, däremot är det i princip ofta samma pris, eller till och med billigare än att teckna ett abonnemang separat.

Anledningen till att det fungerar så är att operatören ofta get dig en rabatt på mobilen om du tecknar den med abonnemang med bindningstid, därför är det ofta billigare att teckna ett abonnemang med Tre med en iPhone 12 än att köpa den separat. Däremot går det i många fall att komma undan billigare genom att köpa en iPhone 12 till exempel separat från något abonnemang, och använda en lågprisoperatör så som Vimla med den köpta mobilen, men det är att jämföra äpplen och päron, eftersom att lågprisoperatörerna inte fungerar likt traditionella operatörer.

iPhone 12

Nu när vi tagit reda på mer djupgående vad det faktiskt innebär att skaffa ett mobilabonnemang med en mobil är det dags att ta reda på lite mer om iPhone 12. Vi vill börja med att påpeka hur bra iPhone 12 faktiskt är, det är en mobil med riktigt bra funktioner så som ett glas hårdare än någonsin förr, första iPhone-mobilen med 5G och dessutom lanserat i en spännande ny färg vi aldrig tidigare sett, nämligen Midnight Blue. Nedan följer lite snabba iPhone 12 snabbfakta:

Operativsystem : iOS 14

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A14 Bionic

Lagring : 64 GB, 128 GB eller 256 GB

Vikt : 162 gram

Mer iPhones med abonnemang

Utforska nyare iPhones med abonnemang. Vi har samlat de senaste modellerna, inklusive iPhone 13, som imponerar med sin kraftfulla prestanda och avancerade kamerafunktioner. För de som vill ha ännu mer avancerade funktioner och innovation kan du även kolla in iPhone 14 och iPhone 14 Pro med mobilabonnemang. Apples senaste modell, iPhone 15 har vi också sammanställt och listat de bästa erbjudanden på marknaden av de olika operatörerna. Oavsett vilken modell du väljer, kan du njuta av en smidig och prisvärd upplevelse med vår jämförelse av olika abonnemang och operatörer. Välj din favorit iPhone och upptäck en värld av möjligheter.