Tellus mobilabonnemang omdöme

Här hittar du allt som du behöver veta om Tellus mobil och deras abonnemang. Att bli kund och sköta sitt abonnemang är enkelt och krångelfritt. Det finns varken bindningstid eller uppsägningstid. Abonnemanget inkluderar obegränsade minuter, sms och mms samt möjligheten att ringa gratis via 4G och WiFi. Tellus engagerar sig i miljön och stödjer välgörenhetsprojekt!

Al

Tellus mobilabonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Tellus mobilabonnemang » Jämför priser och omdöme abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Tele2

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-104 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Tellus mobilabonnemang omdöme

Tellus erbjuder en mängd mobilabonnemang med varierande datamängder, vilket ger kunderna friheten att välja paket som bäst matchar deras surfbehov, oavsett om det gäller mindre eller större datamängder. Tack vare avsaknaden av bindningstider och uppsägningstider, är dessa abonnemang ytterst flexibla och kan lätt justeras för att möta ändrade surfmönster.

En ytterligare fördel med Tellus är att de använder sig av Tele2:s pålitliga mobilnät, vilket ger god täckning och stabilitet. Även om Tellus står starkt i konkurrensen, finns det rum för förbättring. En utbyggd kunskapsbank på supportavdelningen, liksom introduktion av stöd för 5G och e-sim, skulle kunna lyfta deras erbjudande ytterligare. Trots detta är det svårt att hitta nackdelar med Tellus, som alltjämt är ett attraktivt val för mobilanvändare.

2,7/5 (37) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • Mobilabonnemang med flera olika surfnivåer

  • Fria samtal, SMS och MMS

  • Bra & billiga priser

  • Inget abonnemang med 5G

  • Inget abonnemang med obegränsad surf

Tellus täckning

En betydande styrka hos Tellus Mobil är deras användning av Tele2:s nätverk, vilket garanterar stark signal och täckning nästan överallt i Sverige. Det är dock rekommenderat att ta en titt på Tele2:s täckningskarta för att verifiera signalstyrkan specifikt där du bor. Det finns nämligen möjlighet för regionala och lokala skillnader i täckningen.

Vanliga frågor om Tellus

Hur kollar jag surfen hos Tellus?

Information om hur du kontrollerar återstående surfmängd i ditt abonnemang finns inte specificerad på hemsidan. Däremot kommer Tellus att skicka ett sms när din surf börjar ta slut, tillsammans med instruktioner för hur du kan köpa till mer data.

Kan man pausa sitt mobilabonnemang hos Tellus?

Webbplatsen ger ingen indikation på att det skulle vara möjligt att tillfälligt pausa sitt mobilabonnemang. Det rekommenderas dock att kontakta kundtjänsten för att bekräfta vilka alternativ som faktiskt finns tillgängliga.

Har Tellus något 5G abonnemang?

I dagsläget har Tellus inget abonnemang med 5G stöd.