iPhone 15 med mobilabonnemang

Här hittar du massor av erbjudanden med iPhone 15 listade efter billigast pris. Jämför och hitta det bästa mobilabonnemanget med iPhone 15!

iPhone 15 med mobilabonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Om iPhone 15

Operativsystem : iOS 16

Skärmstorlek : 6,1 tum

Skärmtyp : Super Retina XDR

Processor : A15 Bionic

Lagring : 128 GB, 256 GB eller 512 GB

Vikt : 171 gram

iPhone 15 framhäver en modern och stilren estetik med en elegant aluminiumram. Telefonen är tillgänglig i en palett av fem färgval – svart, blå, grön, gul och rosa. Dess robusta Ceramic Shield-front gör den till en av de mest hållbara smartphone-skärmarna på marknaden.

Kameraförbättringar

Med sitt dubbelkamerasystem tar iPhone 15 mobilfotograferingen till nästa nivå. Huvudkameran, en 48 MP-kamera med optisk bildstabilisering, tillsammans med Smart HDR 5, fångar bilder med enastående detaljrikedom. De sekundära 12 MP Ultra Wide- och 12 MP 2x Telephoto-linserna erbjuder kreativ flexibilitet och optisk zoom. Nattläget och de fotografiska stilarna säkerställer enastående bildkvalitet även i svagt ljus. Telefonens förmåga att spela in 4K, slow-motion och HDR-video med Dolby Vision, öppnar upp för professionell videoproduktion.

Prestanda

Drivkraften i iPhone 15 är det banbrytande A16 Bionic-chippet, som inkluderar en 6-kärnig CPU och en 5-kärnig GPU. Detta gör att telefonen hanterar multitasking och grafikintensiva applikationer med lätthet, samtidigt som det optimerar bildbehandlingen. Detta GPU är upp till 40% snabbare än tidigare modeller, vilket ger en smidig användarupplevelse. Med stöd för USB-C-anslutning förenklas synkroniseringen och laddningen med andra Apple-enheter.

Batteri

iPhone 15 levererar upp till 20 timmars videouppspelning, och med snabbladdning kan du ladda upp till 50 % på bara 30 minuter. Tack vare A16 Bionic-chippets effektivitet, får du längre användningstid och optimal batteriprestanda.