Tele2 omdöme

Här hittar du allt som du behöver veta om Tele2 och deras mobilabonnemang. Allt från priser, bindningstider till täckning. Hitta det Tele2 abonnemanget som passar dina behov bäst!

Al

Tele2 abonnemang


1 GB
Mobilnät
Abonnemang för
Populära val
Filtrera Applicera filter

Billigast

  • Billigast
  • Mest surfgräns
  • Minsta surfgräns

Tele2 abonnemang sammanfattning

Mobilnät: Tele2

Täckning: 99% av Sverige

Normalhastighet: 30-1000 Mbit/s

Abonnemang för:

Företag
Senior (+55 år)
Barn (-18 år)
Student
Familj

Inom EU:

Ringa
Surfa

Kundtjänst:

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Tele2 mobilabonnemang omdöme

Tele2s vision är att skapa förutsättningar till ett samhälle med obegränsade möjligheter. Detta gör Tele2 med deras tjänster som kopplar samman människor, företag och samhället i stort.

Deras mobilnät är toppmodernt och de arbetar även för jämlikhet, tryggare barn online och innovation.

1.3/5 (1900) Trustpilot

Fördelar & nackdelar

  • 5G i alla deras abonnemang

  • Inga bindningstider

  • Bra förmåner som pensionär

  • Inget mobilt studentabonnemang

  • Något dyr operatör

Tele2 täckning

Tele2 erbjuder fantastiskt bra täckning och har utsetts till att ha Sveriges bästa nät i ett genomfört test och täcker i dagsläget 99,9% av Sveriges befolkning.

Tele2 har tagit nästa steg i utvecklingen och lanserat Sveriges första publika 5G-nät som finns i över 50 kommuner runt om i Sverige.

De räknar med att innan 2023 är slut ska majoriteten av svenskarna ha tillgång till deras 5G och resterande delar av landet kommer att få det under 2024.

Kolla in Tele2s täckningskarta

Användarvänlighet

Inom mobiloperatörsmarknaden är användarvänlighet och kundfokus av största betydelse, och även Tele2 är inget undantag. De strävar efter att erbjuda en enkel och bekväm upplevelse för sina kunder, skräddarsydd efter deras behov och feedback.

Det är tydligt att Tele2 är hängivna att göra det smidigt för sina kunder. Vi är imponerade av deras abonnemangslösningar som är tydliga och okomplicerade, vilket gör det enkelt för användarna att hitta det alternativ som bäst passar deras behov.

Håll koll på ditt abonnemang och betalningar

Tele2 erbjuder en enkel och bekväm upplevelse när det gäller att hantera abonnemang och betalningar. Genom deras app, “Mitt Tele2,” kan kunder bland annat vända sig till en personlig kundservice, dygnet runt.

Utöver det kan du som kund administrera dina fakturor, se samtalsspecifikation, uppgradera ditt abonnemang och mycket mer.

Om du är osäker på hur du kontrollerar din surfmängd kan du läsa vår artikel där vi går igenom hur du enklast håller koll på hur mycket surf du har kvar.

Du kan se aktuell faktura och historiska fakturor ett år bakåt i tiden. Betalning av fakturan kan du enkelt göra med Swish via appen.

Kundtjänst

Enklaste sättet som kund är att använda appen “Mitt Tele2” där du har tillgång till en personlig kundservice dygnet runt.

Summering

Tele2 erbjuder ett brett utbud av abonnemang och företagslösningar som passar olika användarbehov.

De erbjuder bra abonnemang i olika prisklasser med obegränsad surf där det som skiljer abonnemangen åt är vilken hastighet på 5G du är villig att betala för. Ledande när det gäller täckning och tillgång av 5G.

Tele2 är ett bra val för den som vill ha obegränsad surf med stöd för 5G till ett inte allt för dyrt pris och samtidigt känna tryggheten av att ha täckning nästan överallt i landet.

Vanliga frågor

Var hittar jag min faktura?

I Mitt Tele2 under fakturor kan du se alla dina fakturor upp till tolv månader bakåt i tiden.

Kan jag betala med e-faktura, autogiro eller swish?

Ja det kan du göra.

Vad är eSIM och hur fungerar det?

eSIM är en teknik som fungerar precis som ett fysiskt SIM-kort. Du aktiverar eSIM i Mitt Tele2. De flesta nya mobiler har stöd för det idag.